ThermoReflekt för golv

ThermoReflekt Polynum Impact Golv är en stegjudsdämpande fuktskyddsmatta med en flerskiktsreflekterande värmeisolering, som består av ett reflekterande inre skikt av lågemissionsivitets aluminium, och yttre skikt av luftbubblor av kraftig polyetylen med hög motståndskraft mot kompression. Impact Golv passar för laminat- parkett- spånskivor och kan med fördel gjutas in i betongplattan under golvvärmen. ThermoReflekten förhindrar värmestrålningen från golvvärmen att absorberas av marken/underlaget vilken är en stor energibesparing. Den är enkel och snabb att montera och är både starkare och fuktsäkrare än plastfolie och foam. Klarar upp till RF 100 %.

Produkten har testats av EOTA. ETA - 13/0525 System 3 och DIT 478R/13

Värmemotstånd: 1,32 m2 K/W. Motsvarar ca 5cm cellplast.

Stegljudsreducering med 26 DB -  ThermoReflekt Impact Golv har en av marknadens bästa stegljudsreduceringsegenskaper.

Enkel montering - För att montera Impact Golv krävs inga specialverktyg. En vass kniv liknande en brytbladskniv fungerar bra. Skarvarna tätas enkelt och snabbt med aluminiumtejp. 

Rullarna rullas ut över hela murverket och fogen tätas med Polyfix-tejp. I fogen med det vertikala yttre elementet ska skivan höjas ca 10 cm. Därefter häller du i kompressionsskiktets murbruk till en tjocklek mellan 5 och 10 cm. För tjocklekar mellan 4 och 5 cm är det lämpligt att installera ett nät i kompressionsskiktet.

Under applikationen kan installatörerna gå på materialet, men de bör ha lämpliga skor och POLYNUM Impacts yta ska inte ha föremål som kan sticka hål på det (grus, stenbitar, mm…).

ETA certifikat>> (extern länk till dropbox)

Safety Material Data sheet ( Extern länk)


 

Produkter

Bilder