Wiedland Internethandel AB är importör och grossist av säkerhetsknivar och av produkter för att skydda och täcka samt den värmereflekterande isoleringen ThermoReflekt.

Vi har en passion för att göra dina byggprojekt smidigare och säkrare är vi stolta över att erbjuda ett brett utbud av högkvalitativa produkter som hjälper dig att uppnå de bästa resultaten, oavsett om du är en professionell entreprenör eller en ambitiös hemmafixare.

Vi förstår de utmaningar som kommer med renoverings- och ombyggnadsarbeten. Dammet, röran och risken för skador är alla faktorer som kan göra projekten mer krävande än nödvändigt. Därför har vi dedikerat oss till att erbjuda innovativa och effektiva lösningar som hjälper dig att arbeta mer effektivt och med mindre risk för att skada eller dra på sig mer jobb.

Vårt sortiment av produkter inkluderar:

  1. Skyddsfilmer och skyddspapper: Våra skyddsfilmer och skyddspapper är utformade för att skydda golv, möbler, fönster och andra ytor från repor, smuts och fukt under byggprocessen. Detta sparar inte bara tid och pengar, utan hjälper också till att bevara kvaliteten på dina befintliga material.

  2. Byggplast och tejp: Våra byggplaster och tejpprodukter är idealiska för att skapa dammblockeringar, avdelar arbetsområden och täcker objekt som behöver skyddas. Denna enkla åtgärd kan göra hela skillnaden när det gäller att hålla en arbetsplats ren och organiserad.

  3. Kant- och karmskydd: Vi har diverse olika typer av kant- och karmskydd för att bevara dörrkarmar, räcken, hörn mm som riskerar att bli skadade vid renoreringar och ombyggnationer.

  4. Säkerhetsknivar: Hos oss hittar du säkerhetsknivar för olika användingsområden och krav. Vi har även knivar som är metaldetekterbara för livsmedelsindustrin och säkerhetsknivar för räddning.
Totalsumma:
    Till kassan
    (0)
    Tillagd i varukorgen