Dörrskydd

Dörrskyddspåser är perfekt att anväda om man önskar att skydda dörren mot färgstänk och damm. Allroundfolien är en plastfolie som fäster mot ytan och skyddar den mot damm och färgstänk. Ett bra skydd är att tejpa upp skyddsboard på dörrar och väggar för att skapa ett skydd mot stötar och skrap.

Tuff paden kan användas till att klämma fast skyddsboarden på dörren. Då har man ett kraftigt skydd om kanterna och skyddar även fram och baksidan på dörren.

 • Klibbmattor för rena golv

  Klibbmattor för rena golv

  Klibbmattor används oftast inom läkemedelsindustrin eller där man har höga krav på en dammfri miljö. Klibbmattor passar även utmärkt att använda vid renoveringar för att inte man skall smutsa ner anliggande rum när man transporterar sig emellan dem. Företag som har smutsiga ytor och kontor nära varandra kan klibbmattor hjälpa till att hålla golven rena.

  Läs mer…
  2020-03-23 08:44
 • Tips på produkter för att täcka och skydda

  Tips på produkter för att täcka och skydda

  Mycket just nu handlar om coronaviruset och hur man skall skydda sig. Jag påminna lite om att täcka och skydda vid renovering eller ombyggnad. Oftast är det något som kommer i andra hand och blir akut.

  Läs mer…
  2020-03-04 16:31
Totalsumma:
  Till kassan
  (0)