Vi önskar alla våra kunder en trevligt sommar. Under perioden 15 Juli till den 26 Juli kommer Wiedland att ha stängt och inga utleveranser kommer att ske under denna period.

Ordrar som läggs in under denna period kommer att levereras ut den 29 Juli.

Mvh

Peter Bolle


 

  • RISE rapport på ThermoReflekten egenskaper

    RISE rapport på ThermoReflekten egenskaper

    RISE (Research Institutes of Sweden AB) har testat ThermoReflektens egenskaper och förhållandet mellan luftspalt och produkt. Beräkningarna genomfördes enligt SS-EN ISO 6946:2017, annex D2 (oventilerad spalt) för vägg och takkonstruktion med tre olika nivåer på värmeflöde. Två olika placeringar och fyra olika folier har studerats. Den Multi-folien som RISE har testat finns inte i Sverige.

    Läs mer…
    2019-07-16 13:07

Dörrskydd

Skär till ark av kanalplast (artnr: 5201, 5202). Använd Tuff Pad (artnr: 5230) till att klämma fast kanalplasten samtidigt skydda dörrkanterna. Dörrskydd>>


 

Karmskydd

Ska du flytta, renovera eller vet med dig att det finns risk för att dörrar, dörrkarmar, hörn är i förozonen för att få stötar? Vi skydd för dörr- och dörrkarmar, trappräcken och dyligt.


 

Självhäftande skyddsfilmer

Självhäftande skyddsfilmer är ett enkelt och snabbt sätt att skydda med. Skyddsfilmer finns för fönster, mattor och hårda ytor som bänkskivor, stengolv, trägolv mm. Läs mer här>>


 

Dammskydd monteras på några få minuter !


Quickstämpen monteras både enkelt och snabbt. Dra ut den till lämplig längd. Fäst gummifötterna upptill och nedtill så skadas varken tak eller golv. Fäst skärmväggen i den övre delen. Dra ut stämpen till slutlig längd och skruva fast den. Låsskruvarna dras fast för hand – inga verktyg behövs.

För mer information klicka här>>

ThermoReflekt

Här hittar du information kring vilken produkt som du skall välja beroende på utrymme.


 

Verktyg och tillbehör

Vi har samlat kvalitetsprodukter som vi rekommenderar vid installatiion av ThermoReflekt, golvskydd och övriga skyddsprodukter för att underlätta ditt arbete ytterliggare.


 

Detekterbara knivar

I livsmedelsindustrin är det inte bara viktigt att skydda sig från arbetsskador utan även att säkerställa att det inte kommer in plast eller metall i produkten. Vi erbjuder ett brett sortiment av säkerhetsknivar med metalldetekterbar plast.


 

Klibbmattor

Walk-N-Clean används i passage till miljöer där man är extra noga med att undvika damm- och smutspartiklar, som laboratorier, sjukvårdslokaler, renrum, livsmedelsindustri, m m. Walk-N-Clean är även mycket lämplig och effektiv när byggnadsarbete sker i anslutning till lokaler med höga krav på renhet.


 


 


Populära produkter

Nyheter