Tips

ThermoReflekt

 • RISE rapport på ThermoReflektens egenskaper

  RISE rapport på ThermoReflektens egenskaper

  RISE (Research Institutes of Sweden AB) har testat ThermoReflektens egenskaper och förhållandet mellan luftspalt och produkt. Beräkningarna genomfördes enligt SS-EN ISO 6946:2017, annex D2 (oventilerad spalt) för vägg och takkonstruktion med tre olika nivåer på värmeflöde. Två olika placeringar och fyra olika folier har studerats. Den Multi-folien som RISE har testat finns inte i Sverige.

  Läs mer…
 • ThermoReflekt är byggvarubedömd

  ThermoReflekt är byggvarubedömd

  Många frågar om ThermoReflekten är byggvarubedömnd eller har en annan certifiering. Äntligen har vi lyckats få ThermoReflekten byggvarubeömd med "Accepteras" vilket vi är stolta över och våra kunder kan känna en trygghet i produkten.

 • NYHET! ThermoReflekt Polynum ONE

  NYHET! ThermoReflekt Polynum ONE

  En sida med bubbelplast och en sida med aluminiumfolie. Marknadens effektivaste tätskick med isolering. Montera bubbelplasten mot ytan genom att limma eller häfta med häftpistol och med luftspalt på aluminiumsidan. Snabbt och effektivt.

  Läs mer…
 • RISE har VOC testat ThermoReflekten

  RISE har VOC testat ThermoReflekten

  RISE har testat ThermoReflekten för flyktiga organiska ämnen och klarade testen, vilket vi är väldigt glada för. Nu kan man känna sig trygg i att utöver att ThermoReflekten är en extremt bra isolering även inte släpper ifrån sig farliga ämnen.

  Läs mer…
 • Monteringsbeskrivning av ThermoReflekt

  Monteringsbeskrivning av ThermoReflekt

  För att uppfylla kraven som ställs på en yttervägg idag krävs det att man använder flera olika lager av material. Ungefär som man klär sig. Lager på lager.

  Läs mer…

Fler nyheter


Populära produkter


Fler produktgrupper

 • Klibbmattor för rena golv

  Klibbmattor för rena golv

  Klibbmattor används oftast inom läkemedelsindustrin eller där man har höga krav på en dammfri miljö. Klibbmattor passar även utmärkt att använda vid renoveringar för att inte man skall smutsa ner anliggande rum när man transporterar sig emellan dem. Företag som har smutsiga ytor och kontor nära varandra kan klibbmattor hjälpa till att hålla golven rena.

  Läs mer…
 • Tips på produkter för att täcka och skydda

  Tips på produkter för att täcka och skydda

  Mycket just nu handlar om coronaviruset och hur man skall skydda sig. Jag påminna lite om att täcka och skydda vid renovering eller ombyggnad. Oftast är det något som kommer i andra hand och blir akut.

  Läs mer…
 • Verktyg och tillbehör

  Verktyg och tillbehör

  Vi har samlat kvalitetsprodukter som vi rekommenderar vid installatiion av ThermoReflekt, knivar, mätdon, häftpistol för att underlätta ditt arbete ytterliggare.

  Läs mer…
 • Dörrskydd

  Dörrskydd

  Dörrar är dyrt så se till att skydda dem väl. Vi har enkla karmskydd för att skydda kanterna till skydd som tål tuffare tag. Våra skydd är enkla att anpassa och att arbeta med. Även påsar som är speciellt anpassade för att träs över dörrar.

  Läs mer…
 • Skapa konto

  Skapa konto

  Skapa ett konto och administrera dina uppgifter, se dina tidigare beställningar mm. Gör det enkelt att handla hos oss. Lägg till faktureringsadress, leveransadress så blir det både enklare och snabbare nästa gång att beställa.

  Läs mer…
Totalsumma:
  Till kassan
  (0)