• Svensk Byggtidning skriver om ThermoReflekt och Wiedland.

  Svensk Byggtidning skriver om ThermoReflekt och Wiedland.

  I Svensk Byggtidning kan du läsa om Wiedland och våra produkter. Kul att det vi gör uppmärksammas av media.

  Läs mer...

  2019-09-05 09:02
 • Teknisk dokumentation av Polynum ThermoReflekt

  Teknisk dokumentation av Polynum ThermoReflekt

  INSTITUTO DE CIENCIAS DE LA CONSTRUCCIÓN EDUARDO TORROJA är medlem i EUROPEAN UNION OF AGREMENT och är liknande vår RISE - RESEARCH INSTITUTES OF SWEDEN ( fd SP Sveriges Tekniska Forskningsinstitut ). De har gjort en teknisk dokumentation på Polynum ThermoReflekt som vi nu har översatt till Svenska. 

  Läs mer…
  2019-08-07 10:31
 • RISE rapport på ThermoReflekten egenskaper

  RISE rapport på ThermoReflekten egenskaper

  RISE (Research Institutes of Sweden AB) har testat ThermoReflektens egenskaper och förhållandet mellan luftspalt och produkt. Beräkningarna genomfördes enligt SS-EN ISO 6946:2017, annex D2 (oventilerad spalt) för vägg och takkonstruktion med tre olika nivåer på värmeflöde. Två olika placeringar och fyra olika folier har studerats. Den Multi-folien som RISE har testat finns inte i Sverige.

  Läs mer…
  2019-07-16 13:07
 • Skapa konto

  Skapa konto

  Skapa ett konto och administrera dina uppgifter, se dina tidigare beställningar mm. Gör det enkelt att handla hos oss. Lägg till faktureringsadress, leveransadress så blir det både enklare och snabbare nästa gång att beställa.

  Läs mer…
  2019-07-16 10:52

s

Detekterbara knivar

I livsmedelsindustrin är det inte bara viktigt att skydda sig från arbetsskador utan även att säkerställa att det inte kommer in plast eller metall i produkten. Vi erbjuder ett brett sortiment av säkerhetsknivar med metalldetekterbar plast.


 

Dörrskydd

Skär till ark av kanalplast (artnr: 5201, 5202). Använd Tuff Pad (artnr: 5230) till att klämma fast kanalplasten samtidigt skydda dörrkanterna. Dörrskydd>>


 

Karmskydd

Ska du flytta, renovera eller vet med dig att det finns risk för att dörrar, dörrkarmar, hörn är i förozonen för att få stötar? Vi skydd för dörr- och dörrkarmar, trappräcken och dyligt.


 

Självhäftande skyddsfilmer

Självhäftande skyddsfilmer är ett enkelt och snabbt sätt att skydda med. Skyddsfilmer finns för fönster, mattor och hårda ytor som bänkskivor, stengolv, trägolv mm. Läs mer här>>


 

Dammskydd monteras på några få minuter !


Quickstämpen monteras både enkelt och snabbt. Dra ut den till lämplig längd. Fäst gummifötterna upptill och nedtill så skadas varken tak eller golv. Fäst skärmväggen i den övre delen. Dra ut stämpen till slutlig längd och skruva fast den. Låsskruvarna dras fast för hand – inga verktyg behövs.

För mer information klicka här>>

ThermoReflekt

Här hittar du information kring vilken produkt som du skall välja beroende på utrymme.


 

Verktyg och tillbehör

Vi har samlat kvalitetsprodukter som vi rekommenderar vid installatiion av ThermoReflekt, golvskydd och övriga skyddsprodukter för att underlätta ditt arbete ytterliggare.


 

Klibbmattor

Walk-N-Clean används i passage till miljöer där man är extra noga med att undvika damm- och smutspartiklar, som laboratorier, sjukvårdslokaler, renrum, livsmedelsindustri, m m. Walk-N-Clean är även mycket lämplig och effektiv när byggnadsarbete sker i anslutning till lokaler med höga krav på renhet.


 


 


 


Populära produkter

Nyheter