ThermoReflekt för golv

ThermoReflekt Polynum Impact Golv är en produkt som effektivt minskar buller och samtidigt skapar ett behagligt inomhusklimat genom att förhindra värmeöverföring.

ThermoReflekt Polynum Impact Golv är ett stegjudsdämpande fuktskydd med ett flerskiktsreflekterande värmeisolering, som består av ett reflekterande inre skikt av lågemissionsivitets aluminium, och yttre skikt av luftbubblor av kraftig polyetylen med hög motståndskraft mot kompression, vilket bidrar till att upprätthålla ett behagligt inomhusklimat.

Impact Golv passar för alla typer av konstruktioner, platta på mark, tillfälliga golv eller källare, för laminat- parkett- spånskivor och kan med fördel läggas under golvvärmen. ThermoReflekten förhindrar värmestrålningen från golvvärmen att absorberas av marken/underlaget vilken bidrar till energibesparing. Den är enkel och snabb att montera och är både starkare och fuktsäkrare än plastfolie och foam. Klarar upp till RF 100 %.

Produkten har testats av EOTA. ETA - 13/0525 System 3 och DIT 478R/13

Produktens värmemotstånd: 0,21m2 K/W. DIT 478R/13.

Stegljudsreducering med 26 DB -  ThermoReflekt Impact Golv har en av marknadens bästa stegljudsreduceringsegenskaper.

Enkel montering - För att montera Impact Golv krävs inga specialverktyg. En vass kniv liknande en brytbladskniv fungerar bra. Skarvarna tätas enkelt och snabbt med aluminiumtejp. 

Rullarna rullas ut över hela murverket och fogen tätas med Polyfix-tejp. I fogen med det vertikala yttre elementet ska ThermoReflekten vikas upp ca 10 cm. Därefter häller du i kompressionsskiktets murbruk till en tjocklek enligt tillverkarens beskrivning/rekommendation.

Under applikationen kan installatörerna gå på materialet, men kontrollera att det inte finns föremål som kan sticka hål på ThermoReflekten (grus, stenbitar, mm…).


Produkter

Bilder

Totalsumma:
    Till kassan
    (0)
    Tillagd i varukorgen