ThermoReflekt Polynum ONE. R-värde 0,77*

ThermoReflekt ONE används där utrymme är minimalt eller att man vill få lite extra isolering med tätskiktet. Sidan med bubbelplast monteras direkt mot ytan och sidan med aluminium skapar du en luftspalt på 2cm för bästa effekt. ThermoReflekt ONE är ett R-Värde på 0,11 och med en luftspalt på 2cm uppnäs ett R-värde på 0,77. Använd ThermoReflekt ONE när det inte finns möjlighet att skapa en luftspalt på båda sidorna.

ThermoReflekt ONE är en värmereflekterande isolering som klarar fuktiga och kalla miljöer. Då den inte består av något organiskt material passar den perfekt till att isolera fuktiga krypgrunder mot både kyla, jordgaser, radon och mögeltillväxt. Isoleringen klarar tuffa miljöer och hantering, och läggs enkelt ut över grunden.

ThermoReflekt ONE genom sitt värmereflekterande ytskikt bidrar den till att höja temperaturen i krypgrunden och hålla nere temperaturen i marken. Detta reducerar utvecklingen av jordbakterier, mögelsvampar och även minimera eventuella främmande lukter.

Produktens R-värde är 0,11 m2ºC /W.

* R-värde 0,77 (DIT 478R/13) monterad 2cm luftspalt. Motsvarar ca 2,9cm stenull ( 0,037 W/(m2·K)).

Men detta är ett vilseledande nummer. U- och R-Värde mäter endast KONDUKTIV VÄRME (värme genom fysisk kontakt), men kom ihåg att 90% av all sommarvärme och 75% av all vintervärmeförlust kommer från strålningsvärme - värme som överförs från en värmekälla och rör sig genom luften.

Totalsumma:
    Till kassan
    (0)
    Tillagd i varukorgen