ThermoReflekt ULTRA 16mm

Användningsområde: Bostäder, industrilokal, förråd, husbilar. Isolera väggar, tak, golv (golvbjälklag).

En isolering med diffusionspärr. Produkten har ETA certifikat ETA - 13/0525 System 3.

ULTRA är absolut den bästa isolering i ThermoReflekt familjen. Monteras som de övriga med en luftspalt på båda sidorna på minst 15mm. Ju större luftspalt desto bättre R-värde får du. Ultran kan limmas direkt på ena ytan om det är lite utrymme då den bygger på 3 lager aluminiumfolie och två lager av bubbelplast. R-värden minskar med ca 30%. Perfekt att använda vid isolering av bilar då utrymmet är begränsat. Om det finns möjlighet till en liten luftspalt skall den vara mot karossen för bäst effekt.

En isolering med diffusionspärr.

ThermoReflekt Polynum Ultra är en reflekterande isolering med dubbla luftbubbel skikt och 3 aluminiumfolieskikt.

Polynum ™ Ultra: Fiberfria, värmereflekterande aluminiumfolier  med två dubbla 8 mm (Brand klassad) polyetenbubblor, med intern reflektion i varje bubbelskikt. 16mm multi-folie / bubblor kärnan är täckt med två utanpåliggande Thermoreflekterande aluminium skikt (95% till 97% reflektivitet) för maximal strålningsvärmereflektion (låg strålningsvärmeabsorption) med en testad Emissivitet på 0,03 till 0,05.

Produktens R-värde är 0,43 m2ºC /W.

R-värde 1,97 vid 20mm luftspalt på båda sidorna. (R-värde luftspalt 0,77* + ThermoReflekt 0,43 + luftspalt 0,77* = 1,97).

* Lambdavärde oventilerad luftspalt (värmekonduktivitet) 0,026 W/mK. Beräkningsexempel R-värde för luftspalt. 38,461 x meter luftspalt.

ETA certifikat>> (extern länk till dropbox)

Material Safety Data Sheet ( Extern länk )

Technical Data Sheet ( Extern länk )

FAQ, vanliga frågor.


Produkter


Produktbilder

Totalsumma:
    Till kassan
    (0)